چهارشنبه ۰۱ مرداد ۹۹ | ۱۷:۲۱ ۶۱ بازديد
برياني هندي يكي از غذاهاي معروف هندوستان است كه با برنج و مرغ طبخ شده و علاوه بر هند با روشي تقريباً مشابه در كشورهاي عربي و جنوب شرقي آسيا نيز تهيه ميشود.
غذاهاي هندي به خاطر طعم خوشمزه و تند و تيزشان درسراسر دنيا مشهورند. اگر عاشق غذاهاي تند و تيز و پرادويه هستيد، با طرز تهيه برياني مرغ هندي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي برياني مرغ
- سينه مرغ ۴۵۰ گرم
- پياز ۱ عدد
- روغن ۲ يا ۳ قاشق غذاخوري
- زيره ½ قاشق چايخوري
- سير و زنجبيل رنده شده ۱ قاشق چايخوري
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چايخوري
- پودر چيلي قرمز ۱ قاشق چايخوري
- پودر گشنيز ۱ قاشق چايخوري
- پودر زيره ۱ قاشق چايخوري
- زردچوبه ۱ قاشق چايخوري
- برگ بو خشك شده ۲ عدد
- چوب دارچين ۱ عدد
- باديان ستارهاي ۲ عدد
- هل سياه ۲ عدد
- هل سبز ۴ عدد
- ميخك ۵ عدد
- فلفل سياه ۱۰ عدد
- نمك به مقدار كافي
- گوجه فرنگي ۲ عدد
- ماست ۱ قاشق غذاخوري
- فلفل چيلي سبز ۲ عدد
- گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چايخوري
- گشنيز خرد شده ۱ ساقه
مواد لازم براي پلو:
- برنج ۲ پيمانه
- آب ۶ پيمانه
- نمك ۱ قاشق غذاخوري
- سركه سفيد ۱ قاشق غذاخوري
- چوب دارچين ۱ عدد
طرز تهيه برياني مرغ
- پياز ها را خلالي برش بزنيد و با روغن سرخ كنيد.
- هنگامي كه پيازها كمي طلايي مايل به قهوه اي رنگ شدند، دانه هاي زيره را اضافه كنيد. به مدت ۲ تا ۳ دقيقه با هم تفت دهيد و سپس پيازها را از ماهيتابه خارج كرده و در كناري بگذاريد.
- در همان روغني كه پياز را تفت داديد، سير و زنجبيل رنده شده و مرغ را بريزيد. مدت ۱ تا ۲ دقيقه مرغ را تفت دهيد تا رنگ پوست آن كمي تغيير كند.
- همه ادويه ها را به تابه اضافه و با مرغ مخلوط كنيد. مدت ۱۰ دقيقه روي شعله نسبتا كم بپزيد.
- در اين مرحله از تهيه برياني مرغ بايد ماست، گوجه فرنگي و پياز سرخ شده را با مخلوط كن ميكس كنيد تا حدي كه مايعي نرم و روان به دست بيايد.
- مخلوط گوجه فرنگي را به همراه نمك و مرغ مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه بپزيد تا حدي كه مخلوط روغن بيندازد و با آن پخته شود. در آخر، گشنيز خرد شده، فلفل چيلي سبز و گرام ماسالا را به مرغ اضافه كنيد و به مدت يك دقيقه با هم تفت دهيد.
- براي آماده كردن برنج، از يك ساعت يا نيم ساعت قبل برنج را شسته و خيس دهيد. در يك قابلمه ۶ پيمانه آب بريزيد و بگذاريد به جوش بيايد. وقتي آب به جوش آمد، نمك، سركه، چوب دارچين و برنج را اضافه كنيد. مدت ۷ تا ۱۲ دقيقه يا تا زماني كه برنج كاملا پخته شود، روي حرارت زياد قرار دهيد. برنج را در ظرف بكشيد و در كناري قرار دهيد.
- براي شكل دادن به برنج، يك كاسه متوسط برداريد كه براي دو نفر كافي باشد. يك كيسه فريزر يا سلفون در كاسه قرار دهيد تا برنج راحت خالي شود.
- مقداري زردچوبه يا رنگ خوراكي در كاسه بريزيد. برنج را در كاسه ريخته و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. كف و دور كاسه را به اندازه ۳ يا ۴ سانتي متر با برنج بپوشانيد. مطمئن شويد كه برنج ها خوب بهم چسبيده باشند.
- برياني مرغ را در مركز برنج بريزيد و روي آن را با برنج به طور كامل بپوشانيد. محكم فشار دهيد تا هنگام برگرداندن برنج و برياني از هم جدا نشود.
- كاسه را در ظرف سرو برگردانيد و سلفون را از آن جدا كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذا با بادمجان “طرز تهيه يتيمچه” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
يك نوشيدني فوقالعاده ويژه افطار
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
ازدواج سفيد، ازدواجي از نوع رابطه نامشروع
قولنامه دستي شما با چه شرايطي در دادگاه اعتبار دارد؟
آيا مردان ميتوانند بدون دليل همسران خود را طلاق دهند؟
تفاوت رابطه نامشروع و زنا چيست؟
آيا مراجعه به فالگير مجازات دارد؟
